Hva kan våre vaktmestere hjelpe deg med?

Gamle Oslo Servicesentral leverer drifts- og vaktmestertjenester til borettslag, sameier og bedriftsbygg. Skreddersy din tjenestepakke.

Våre vaktmestertjenester i Oslo og omegn

Har ditt borettslag, sameie eller bedriftsbygg behov for vaktmestertjenester, men ikke ønske om å ansette en vaktmester på fulltid? Vi i Gamle Oslo Servicesentral kan bistå med mange ulike vaktmestertjenester ved behov.

Vi ser på oss selv som en liten familie som er stolt av yrket vårt, og arbeidet vi leverer. For oss er det viktig at du får mindre å tenke på ved at vi bidrar på områdene der vi er best – ved å ta oss av praktiske arbeidsoppgaver som blomsterbedd, lekeplasser, snømåking, søppelhåndtering, tilsyn av fellesarealer og tilsyn og drift av tekniske anlegg.

Alle oppdrag og tjenester vi leverer, utfører vi med god presisjon og kvalitet – selvsagt alltid til avtalt tid. Vi er en solid bedrift som vil være en stødig støttespiller ved å ivareta eiendommen din, og sørge for at alt er på stell. På denne måten vil vi gi deg trygghet og visshet om at alt nødvendig arbeid blir utført, og at vi gjør hverdagen din litt lettere.

Dette kan vi hjelpe deg med

Våre vaktmestere utfører tilsynsarbeid og vedlikehold av bygg utvendig og innvendig for både borettslag, sameier og bedriftseiendommer. Dette innebærer selvsagt også de små, men viktige tingene – som smøring av låser, utskiftning av lyspærer, avfallshåndtering, samt drift og tilsyn av tekniske anlegg.

Våre vaktmestere tilbyr også andre større tjenester som borettslag, sameiere og bedriftskunder kan ha nytte av, blant annet:

  1. Vanne planter
  2. Klippe, vanne og vedlikeholde grøntarealer – deriblant blomsterbed, gressplen og hekker
  3. Måke snø på vinteren
  4. Tilsyn, kontroll og vedlikehold av lekeplasser
  5. HMS
  6. Feie gater, veier og andre plasser på våren
  7. Søppelhåndtering
  8. Tilsyn av utearealer

Tjenester tilpasset årstidene

Tjenestene våre er tilpasset årstidene. På vinteren sørger vi for å måke snø og strø på isen, slik at alle kommer seg trygt frem. Når snøen smelter på våren feier og rengjør vi gater, veier og andre plasser for grus og sand. I sommer- og vekstsesongen sørger vi for at gress, hekker og planter klippes og stelles, og ugress bekjempes.

Skreddersydde vaktmestertjenester til ditt behov

Høres noen av tjenestene våre interessante ut? Ring oss, send oss en mail, eller fyll ut et kontaktskjema for en hyggelig samtale og mulighet til å skreddersy din vaktmestertjeneste.